Cadouri personalizate

Cos cadou Lady's Bliss

Personalizeaza cosul oferit

Oferim serviciul de personalizare Cosuri cadou, oferindu-va astfel posibilitatea de a concepe cadoul exact asa cum va doriti.
Va place unul dintre cosurile noastre dar ati inlocui unele produse din el? Sau aveti idei creative pe care vreti sa le puneti in practica?

Da-ne de stire pe mail office[@]egoodies.ro  sau la telefon 0734 163 737  ce produse si ce modalitati de ambalare preferi (cos, tavita, cutie cadou etc) si noi revenim cu o oferta special conceputa pentru solicitarea ta. Astfel putem crea cosuri cadou in functie de bugetul si preferintele tale.

felicitare

Adauga o felicitare!

Pentru un cadou complet, adauga si o felicitare. 
Poti mentiona in site sau la telefon 0734 163 737 textul ce doresti sa apara pe felicitare si noi il scriem cu indemanare.

 
Servicii aditionale: 

Personalizare panglica satin cu logo-ul companiei, personalizarea ambalajelor cadou si executarea acestora pe comanda conform specificatiilor tehnice mentionate de client.
 

Consiliere Comanda:

CorporateGoodies va pune la dispozitie un consilier dedicate comenzii dumneavoastra pe tot parcursul acesteia, de la alegerea produselor si pana la livrare.