Ciocolata: savurata de milenii, oferita in toate formele ei in cosurile cadou de la Egoodies

Cu o istorie ce se intinde pe mai bine de 4.000 de ani, ciocolata, in toate formele ei, este si astazi unul dintre cele mai savurate deserturi si parte integranta a majoritatii cosurilor cadou. La Egoodies dam o mare importanta ciocolatei si includem in cosurile cadou doar cele mai rafinate si deosebite sortimente. 

La inceput, in America Centrala, ciocolata era savurata in forma ei lichida. Prajite si pisate, boabele arborelui de cacao dadeau nastere unei bauturi amarui, dar recunoscuta si apreciata pentru calitatile ei benefice. In zilele noastre ciocolata calda, dincolo de proprietatile ei benefice pentru sanatatea celor ce o consuma moderat, a devenit o bautura savuroasa, aromata, o adevarata binecuvantare in orice zi rece de toamna sau iarna si o aditie de nelipsit in orice cos cadou corporate sau pentru cei dragi. Egoodies va ofera o serie de cosuri cadou ce includ ciocolata calda de cea mai buna calitate, deliciosul sortiment Whittard cu aroma de crema de zahar ars. 

Ciocolata

In forma ei solida, ciocolata ofera oricarui producator de cosuri cadou un prilej de a-si lasa imaginatia libera si de a se juca cu produse pe cat de inedite si originale, pe atat de gustoase. De la traditionalele trufe beligiene care se topesc in gura, la tableta uriasa ce trebuie sparta cu ciocanelul cu care vine la pachet si pana la pizza de ciocolata (da, o delicioasa tableta de ciocolata rotunda cu toppinguri la fel de dulci si savuroase) produse de Comptoire de Mathilde, un ciocolatier cu renume din Franta, cosurile cadou corporate oferite de Egoodies le includ pe toate si sunt alegerea perfecta pentru orice iubitor de ciocolata, fie ei angajati, colaboratori sau membrii ai familiei. 

                                    Choco PizzaChoco a Casser

Ca iubitori de ciocolata trebuie sa multumim si italienilor din Piemonte care au inventat ciocolata tartinabila, cea mai buna scuza de a ne bucura de acest desert si la micul dejun, un produs si el disponibil in cosurile cadou corporate oferite de Egoodies. Crema de ciocolata Amore di Nonna, Maglio, de exemplu, va face deliciul oricarui angajat, colaborator sau persoana draga ce il va gasi intr-un cos cadou oferit de noi. Un alt sortiment la fel de rafinat si inclus in cosurile cadou este si cel produs de Comptoire de Mathilde, un motiv de bucurie si de rasfat in orice moment al zilei.

Amore di Nonna

Cu o istorie aproape la fel de lunga ca a piramidelor de la Giza, cu beneficii pentru sanatate dovedite stiintific ce includ scaderea nivelului colesterolului, adjuvant pentru memorie si produs ce scade riscul de infarct miocardic si accident vascular, dar mai mult decat orice unul dintre cele mai iubite dulciuri, ciocolata reprezinta unul dintre produsele carora le acordam o grija deosebita. Avand in vedere standardele de calitate extrem de inalte cu care ne mandrim la Egoodies, asta inseamna ca in cosurile cadou ajung doar cele mai bune sortimente de ciocolata, fie ea lichida, solida sau crema.