Cosuri Cadou Tematice

Cosurile cadou reprezinta, de cele mai multe ori, o solutie facila pentru cadourile de Paste, de Craciun sau de 8 Martie catre angajati si colaboratori sau varianta salvatoare atunci cand suntem in pana de idei si vrem totusi sa daruim ceva cuiva drag. Poate ca aceasta comoditate care vine la pachet cu un cos cadou este motivul pentru care cele mai multe sunt doar o colectie de produse aranjate intr-un ambalaj si oferite cadou destinatarilor.

Cand am inceput calatoria in lumea cosurilor cadou corporate, la Egoodies ne-am dorit ca acele cosuri cadou create de noi sa ofere mai mult: o poveste, o aventura, timp petrecut alaturi de cei dragi, amintiri frumoase. Cosurile cadou tematice au fost si raman o poveste de succes la Egoodies. Fie ca vorbim de Paste, de Craciun, de 8 sau 1 Martie, de orice cos cadou oferit angajatilor, colaboratorilor sau celor dragi, cosurile cadou care ies pe usa noastra poarta cu ele si o poveste subtil tesuta de produsele de cea mai buna calitate alese cu grija, de tara lor de origine, de haioasele suveniruri ce le acompaniaza si in unele cazuri, chiar de cosul cadou in sine.

Pentru ca tuturor ne plac calatoriile, o tema draga noua ce se reflecta in numeroasele cosuri cadou oferite de Egoodies este cea a unui taram indepartat scaldat de soare si de parfum. Cafeaua braziliana fara cusur prezenta in cosurile cadou de la Egoodies este un exemplu perfect. In fiecare cana din licoarea aromata savurata dimineata alaturi de o persoana draga sau de colegi, noi, cei ce asezam cu drag fiecare produs in cosul cadou, vedem promisiunea unei evadari catre tari insorite, unde biroul in care lucram devine o plaja scaldata in apele calzi ale oceanului, iar scaunul pe care stam, un sezlong asezat in umbra unui plamier ce se leagana lenes in lumina amiezii.

Pentru cei ce sunt mai degraba incantati de un pahar de vin nobil am pregatit cosuri cadou ce ii va purta pe doua roti catre dealurile molcome ale Toscanei sau catre campiile de lavanda si viile nesfarsite ale Frantei. Cu vantul prin par, cu pajisti verzi brazdate de sosele sinuoase, cu podgorii parfumate sadite de Bachus insusi, Italia si Franta se regasesc in cosurile cadou de la Egoodies si te imbie cu fiecare gura de vin inmiresmat sa le vizitezi, sa le descoperi si sa te lasi cucerit. 

Cadouri tematiceCadouri tematice

Iar cand calatoriile se incheie si revenim acasa, cand petrecem timp alaturi de cei dragi, un cos cadou creat cu drag de Egoodies poate deveni ambalajul perfect pentru amintiri ce te vor bucura toata viata. Putine sarbatori sunt mai dedicate familiei decat sarbatoarea Craciunului, prilejul perfect sa ne asezam cu totii in jurul bradului si sa deschidem cosuri cadou sau traditionalele cutii ambalate frumos. Cand ne-am gandit cum am putea sa transformam si aceste cosuri cadou in ceva special, dincolo de produsele minunate ce ne vor bucura serile in familie, ne-am hotarat sa oferim ceva mai de pret: amintiri frumoase. Peste ani, cand copiii nostri vor fi crescut, cand sotii sau sotiile vor depana amintiri in fata semineului, la fiecare Craciun vom scoate cu grija globurile pictate de noi impreuna cu cei mici, si le vom aseza cu dragoste in brad si ne vom aminti cum cu multa vreme in urma am primit un cos cadou ce continea si un set de colorat globuri de Craciun. 

Cos Cadou Poveste cu GloburiCos Cadou Poveste cu Globuri

Acestea sunt doar cateva dintre povestile ambalate in cosuri cadou deosebite, promisiunile ascunse printre produse delicioase, si multele amintiri frumoase legate in funde de satin oferite cu multa dragoste de Egoodies