Cum comand

Etape comanda


Pasul 1: Lanseaza comanda online prin apasarea butonului "Adauga in cos", dupa introducerea numarului de bucati pe care doriti sa le comandati

Pasul 2: In maxim 24 h te contactam pentru a confirma comanda si pentru a-ti comunica termenul de livrare

Pasul 3: Comanda va fi expediata la adresa de livrare si la data convenita cu tine

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor, va rugam sa va creati un cont pe siteul nostru (daca sunteti client nou). Aceasta etapa va dura cateva minute si presupune introducerea unor date de identificare (nume, parola, adresa de email, adresa la care doriti sa se efectueze comanda etc). Daca ati mai cumparat de pe siteul nostru, va puteti loga cu datele contului creat anterior (adresa de email si parola).


Pentru orice informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0734 163 737

Procesarea si livrarea

Procesarea si productia comenzii poate dura intre 2 si 7 zile lucratoare, in functie de volumul comenzii si tipul de produs selectionat. Exceptii la aceste termene de livrare pot exista, insa intotdeauna vor fi discutate si agreate cu clientii.

In luna Decembrie timpul de procesare si livrare poate creste, datorita numarului mare de comenzi. Insa acesta va fi stabilit de comun acord.

Livrarea in Bucuresti este gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 RON (TVA inclus). Livrarea in Bucuresti pentru comenzile sub 1000 RON (TVA inclus) si restul tarii se face contra cost. Livrarea se organizeaza la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. In cazul livrarilor individuale/descarcari multiple se va percepe o taxa suplimentara. Pentru a afla exact costul livrarii/livrarilor va rugam sa ne contactati. De asemenea clientii pot receptiona cadourile personal de la sediul nostru.