Reteta pentru un cos cadou perfect

Atunci cand privim un cos cadou suntem tentati sa ne imaginam ca s-au ales niste produse, un ambalaj, i s-a pus un pret, dupa care a fost scos la vanzare. La Egoodies am evitat intotdeauna aceasta formula superficiala si dincolo de grija cu care alegem produsele si ambalajul, petrecem mult timp creand asocieri unice si surprinzatoare, pentru a crea cosuri cadou care sa multumeasca cele mai exigente gusturi si care sa se potriveasca celor mai variate bugete. Reteta noastra pentru un cos cadou perfect necesita multa daruire, o extraordinara atentie la detaliu, pasiune pentru ceea ce facem, cautari asiduee pentru cele mai bune produse si multa imaginatie pentru a crea cosuri cadou iesite din comun. 

Pentru a obtine un cos cadou cu adevarat interesant, un simplu vin si o ciocolata, oricat de scumpe ar fi ele, nu sunt suficiente. Echipa Egoodies impinge mereu lucrurile mai departe si nu se multumeste doar sa aleaga cele mai nobile vinuri, unele chiar in editie limitata, ci pune in balanta si urmatorul factor: cine va primi acest cos cadou? Daca este vorba despre o doamna, vom alege un vin usor si racoros, un rose sau un riesling cu un spirit tanar si jucaus. Daca vorbim despre un cos cadou ce va fi oferit unui domn, atunci vinul va fi mai corpolent, mai robust, un Merlot nobil sau o Feteasca neagra parfumata. E doar un exemplu de considerente pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand cream un cos cadou. Indiferent de produsele pe care le includem in cosul cadou ele trebuie nu doar sa respecte standardele noastre foarte inalte de calitate, ci trebuie sa intruneasca si o serie de alte caracteristici care sa il faca unic si cat mai bine adaptat persoanei ce il va primi. 

                Cadouri corporate   Cadouri Corporate

Un alt lucru la care trebuie sa ne gandim in procesul de creatie este cum facem un cos cadou sa iasa in evidenta, cum imbunatatim acest cos cadou si cum ne asiguram ca reactia celui ce il va primi va fi pe masura asteptarilor celui ce il ofera? Vorbeam mai sus de asocieri inedite si combinatii originale. Ei bine, dincolo de joaca ce implica o alaturare cat mai speciala a produselor din cosul cadou, de multe ori gasim modalitati de a utiliza recipiente create special pentru acel cos cadou si in care sa punem produse ce altfel ar fi comune si ar fi trecute cu vederea in ambalajul lor original. Si pentru ca am adus vorba de ambalaj, unul dintre atuurile cosurilor cadou oferite la egoodies sunt si ambalajele exceptionale, de la traditionalele cosuri de rachita impletita, pana la cuferele din lemn pictate manual. Toate aceste elemente se reunesc pentru a da nastere unor cosuri cadou ce sunt create nu dintr-o pornire mercantila ci ca rezultat al pasiunii noastre pentru cosurile cadou si a dorintei de a avea numai clienti multumiti. 

Cosuri Cadou CorporateCosuri Cadou Corporate

Timpul, insa, este poate cel mai des omis, dar probabil cel mai important factor la care noi ne gandim atunci cand schitam potentiale cosuri cadouri. In ce sens? Clientii nostri ofera cosuri cadou angajatilor, colaboratorilor, persoanelor dragi si familiei. Clientii nostri doresc astfel sa isi manifeste aprecierea si dragostea pentru acele persoane carora le ofera cosuri cadou si isi doresc, in mod evident, ca acestia din urma sa se simta apreciati si iubiti cat mai mult timp. Din pacate, insa, toate acele produse minunate pe care noi le alegem si le asezam in cosul cadou sunt perisabile si consumabile, ne bucuram de ele, le savuram, apoi uitam de ele, uitam de cosul cadou pana la urmatorul, uitam ca seful sau partnerul nostru ne-a facut o surpriza placuta si uitam cat de apreciati suntem de ei. De aceea, la egoodies incercam mereu sa gasim modalitati de lupta cu uitarea, de a include in fiecare cos cadou macar un mic obiect, un suvenir, care va fi asezat cu mare drag pe biroul celui ce se va bucura de produsele delicioase si care ii va aminti constant de recunostinta si dragostea noastra.

Cos CadouCos Cadou Corporate

Reteta unui cos cadou la Egoodies nu este complicata, dar implica o multime de factori la care nu te poti gandi decat daca iti iubesti cu adevarat meseria, daca o faci in aceeasi masura cu sufletul si cu mintea, daca iti pasa de satisfactia clientilor si daca tu la randul tau ai fi incantat sa primesti oricare din cadourile care iti ies din maini.