Termeni si conditii

Domeniul www.egoodies.ro se afla in proprietatea exclusiva S.C. EGOODIES GIFT FACTORY SRL, numita in continuare Operatorul, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J40/12102/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare CUI:36524537; Capital social: 200 lei. Sediu social:  Bucuresti, sector 3, Aleea Perisoru nr. 5A, sc.1, ap.19.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. OPERATORUL  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.egoodies.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Prin accesarea site-ului www.egoodies.ro , folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate OPERATORULUI, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la OPERATOR in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

1. Dreptul de autor


Intregul continut al site-ului www.egoodies.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea OPERATORULUI si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al OPERATORULUI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site


OPERATORUL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.egoodies.ro  si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor OPERATORULUI fara acordul prealabil scris al acestuia. Folosirea fara acordul scris al OPERATORULUI a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii


Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. OPERATORUL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. OPERATORUL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerearea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). OPERATORUL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. OPERATORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.egoodies.ro  . OPERATORUL nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de OPERATOR oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de OPERATOR de la acest client cu referire la comanda reclamata.

Site-ul www.egoodies.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele:  “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.


4. Preturile


Preturile prezentate sunt preturi finale, firma SC Egoodies Gift Factory SRL nefiind platitoare de TVA. Preturile insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura sau bon fiscal va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

5. Livrare


Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face doar in Romania. OPERATORUL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Valoarea taxei de transport si modalitatea de calcul a acesteia este evidentiata in sectiunea Cosului  de cumparaturi sau poate fi comunicata telefonic sau in scris (email) cumparatorului. OPERATORUL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de OPERATORUL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Plata


Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua

6.1 in avans a) plata electronica cu ajutorul cardului, pe site-ul operatorului www.egoodies.ro   b)prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru - Trebuie trimisa dovada platii prin mail sau fax catre OPERATOR, altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa intrarea fizica a banilor in contul OPERATORUL.

6.2 la livrarea produselor. - ramburs. Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe bonul fiscal. OPERATORUL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, total sau partial Plata in avans se poate realiza prin: ordin de plata, prin transfer bancar, Dovada platii trebuie trimisa catre OPERATORUL la adresa de e-mail office@egoodies.ro sau alta adresa comunicata de OPERATOR. Altfel, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul OPERATORUL. Produsele comandate trebuie achitate integral, sau partial, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.


7. Responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul www.egoodies.ro  este gazduit de serverele unei terte companii. OPERATORUL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. OPERATORUL nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.egoodies.ro . De asemenea in caz de nefunctionare a siteului datorata firmei de gazduire OPERATORUL nu poarta nici o raspundere. OPERATORUL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.egoodies.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

7. Returnarea produselor


Pentru produselor livrate la adresa mentionata si agreata cu clientul, returul se realizeaza astfel: (a)nu se ramburseaza produsele  alcoolurile tari, produsele cosmetice si ingrijire personala (b) produsele alimentare a caror perioada de valabilitate este mai mare de 2 zile pot fi rambursate in 48h.
Returnarea produselor alimentare se va face doar personal la sediul OPERATORULUI si doar insotite de bonul fiscal aferent. Returnarea contravalorii se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.


8. Date personale

Pe site-ul www.egoodies.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. OPERATORUL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre OPERATORUL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

9. Litigii si dispozitii finale


Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.egoodies.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si OPERATOR si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre OPERATOR si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Termeni si Conditii.

 

 

REGULAMENT CONCURS perioada 6-13 Iunie 2014

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

Organizatorul Concursului din perioada 6 -13 Iunie 2014 (denumit in continuare„Concursul”) este SUNMAN CONSULTING SRL, cu sediul social in Str. Emil Racovita nr. 31-33, Cartier Azur, Vila PI12A, Voluntari, Ilfov, Cod postal: 077190. Contactarea organizatorului Concursului se poate face la numarul de telefon 0371.066.786.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare („Regulament”), care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Pe perioada Concursului, SC SUNMAN CONSULTING SRL, va desfasura urmatoarele servicii:

1. va contacta castigatorii pentru validarea si colectarea datelor in vederea predarii/livrarii premiilor;

2. va preda premiile castigatorilor, dupa validarea si identificarea acestora in conditiile stabilite prin Regulament;

3. la data acordarii premiului, castigatorul trebuie sa se legitimeze si sa semneze un proces verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

 

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 6 -13 Iunie 2014 pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/corporategoodies?ref=hl

 

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate în această actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. De asemenea, nu pot participa la concurs persoanele sub varsta de 16 ani. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita şi in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine în exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exlusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook CorporateGoodies https://www.facebook.com/corporategoodies?ref=hl

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 6 Iunie -13 Iunie 2014, astfel:

1. Intra pe pagina CorporateGoodies de pe Facebook.

2. Devin fani si dau share la paginii de mai sus.

3. Like& share la  POZA CONCURSULUI insotit de COMENTARIU la poza "Particip"

5. In urma tragerii la sorti, vor fi desemnati 3 castigatori care vor primi din partea Organizatorului cate un cos cadou.

Simpla devenire de fan pe contul de facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara urmarea tuturor pasilor de mai sus.

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda drept premii 3 Cosuri cadou.

 

 SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea castigatorilor se va face astfel: in urma tragerii la sorti, folosind random.org.

Anuntarea castigatorilor se va face in perioada 14 – 18 Iunie.

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA

Numele castigatorilor vor fi publicate pe pagina de Facebook CorporateGoodies in perioada 14 – 18 Iunie. De asemenea, acestia vor fi contactati in baza datelor de contact pe care le au afisate pe conturile personale de Facebook. Cadourile vor fi livrate prin curier la adresa indicata de castigator. Livrerea se va executa gratuit catre toate locatiile FanCurier, lista completa se regaseste la urmatorul link: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf

Livrarea catre alte locatii decat cele inregistrare in aria de acoperire FAN Curier se va executa contra cost.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul Organizatorului, si anume www.egoodies.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook CorporateGoodies sau pe site-ul www.egoodies.ro

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre SUNMAN CONSULTING SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente