Cosuri Cadou cu Produse Romanesti
Un produs în această categorie.

Cosuri Cadou cu Produse Romanesti
Mai mult

COS CADOU DOR DE ROMANIA

Fara cozonac, Craciunul nu-i Craciun! Am luat, asadar, masuri energice, cu cosul cadou Dor de Romania din categoria Cosuri cadou Craciun 2016. Elementul central, cozonacul cu rahat, stafide si nuca, pregatit dupa reteta traditionala de Ana Pan. Ii tin isonul vinul Floarea Soarelui Halewood Wines, zacusca de vinete Doua Surori, gemul de piersici Talita si...
210,00 Lei

Adaugă în coș

Te intrebi adesea care este cadou ideal pentru colaboratorii din strainatate? Iti doresti un cadou care sa surprinda si sa captureze frumusetea Romaniei? Egoodies.ro iti propune sa alegi unul dintre Cosurile cadou cu produse romanesti.

Cadourile din aceasta categorie isi propun sa prezinte Romania si dorul de autentic intr-o lumina extraordinara. Veti regasi obiecte din lut lucreate manual de mesteri iscusiti, albume cu imagini ce scot la iveala frumoasele locuri romanesti cat si extraordinarele produse  traditionale preparate cu grija dupa retete bine pastrate si transmise.

Gustul nealterat al naturii de la poalele Muntilor Apuseni l-am capturat in mierea combinata cu nuca si propolis,prune romanesti sau anason. Dulceturi si siropuri fine imbogatesc oferta noastra.

Deoarece stim cat de multa creativitate, munca si energie pun mesterii olari romanesti in produse lor, iti propunem Cosul de cadou cu produse romanesti de ceramica, completat de o funda de satin ce contribuie la crearea unei atmosfere calde si cu multa personalitate. Originalitatea produselor romanesti lucrate manual de cei mai priceputi mesteri olari le nuantam cu vinuri  romanesti alese, ce vor incanta si cele mai pretentioase gusturi.

Cadourile cu produse romanesti sunt un excelent cadou pentru firme, angajati, colaboratori sau pentru persoanele dragi. Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala pentru a rasfoi oferta noastra, pentru ca egoodies.ro iti propune discounturi de 3% pentru comenzile mai mari de 3.000 lei + TVA, intre 5.001 – 10.000 lei + TVA, discount de 5%, intre 10.001 - 30.000, discount de 7% si peste 30.001 discount de 10%.

In plus, livrare este gratuita in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 700 RON + TVA; pentru restul tarii livrarea se executa prin curier contra cost.