Cosuri Cadou Paste 2017
Nu există produse in această categorie.

Cosuri Cadou Paste 2017
Mai mult

Această categorie este momentan indisponibilă.

Sarbatorile Pascale sunt un prilej de bucurie in intreaga lume si, de aceea, Egoodies.ro isi doreste sa vina in intampinarea ta si a acestei sarbatori atat de draga noua, Romanilor, cu cele mai alese cosuri cadou, pline de bunatati si produse rafinate pe care le vei regasi in colectie speciala de Cosuri Cadou de Paste 2016 Suntem convinsi ca aceste cosuri corporate pentru angajati si parteneri sau cosuri cadou pentru cei dragi tie vor fi alegerea perfect pentru acest Paste, pentru ca am avut grija sa alegem doar cele mai bune delicatese si cele mai migalos lucrate obiecte decorative si le-am ambalat pe toate, cu drag, in cosuri cadou accesibile oricarui buget si oricarui buzunar.

Cosurile Cadou Paste 2016 este o colectie ce se adreseaza atat companiilor pentru categoria de cosuri cadou business, destinate angajatilor si colaboratorilor, cat si clientilor persoanelor fizice ce doresc sa ii surprinda pe cei dragi. Veti gasi, cu siguranta, printre multele cosuri cadou prezente in paginele noastre, atentia perfecta pentru doamne sau domnisoare, domni, si chiar pentru copii. Cu totii ne-am obisnuit, deja, sa asteptam vizita Iepurasului de Paste si al sau cos cadou in fiecare an.

Toate cadourile nostre sunt accesorizate cu funde de satin in nuante calde si imbina delicioasele produse de calitate superioara cu obiecte lucrate manual care se potrivesc de minune pe biroul sau in casa destinatarului. Iti vei surprinde placut clientii si angajatii, intrucat cosurile cadou egoodies.ro intrunesc cele trei caracteristici pe care le pretinzi de la un astfel de produs: calitate, bun gust si pret accesibil! 

Am imbracat cu grija si maiestrie in Cosurile Cadou de Paste 2016 produse special pregatite pentru aceasta sarbatoare, incepand de la celebrele figurile din ciocolata cu motive Pascale pana la bine cunoscutul cozonac italienesc, colomba, copt la Milano, cu putin timp sa ajunga la tine. Iar pentru a accentua bucuria clipelor petrecute alaturi de cei dragi, iti propunem sa degusti un excelent vin rosu, alb sau rose.

Egoodies.ro cauta intotdeauna cei mai buni producatori si cele mai ingenioase combinatii de produse; astfel, daca se intampla sa nu gasesti exact ce iti doresti in lista noastra de cosuri cadou, te invitam sa ne contactezi, si sa cream impreuna, Cosul Cadou de Paste ideal pentru angajatii, colaboratorii sau persoanele dragi tie.

Sarbatorile Pascale sunt momente in care cu siguranta iti doresti sa le multumesti tuturor pentru daruirea si buna colaborare. Astfel egoodies.ro iti propune incepand de la suma 3.000 lei + TVA, un discount de 3%, intre 5.001 – 10.000 lei + TVA, discount de 5%, intre 10.001 - 30.000, discount de 7% si peste 30.001 discount de 10%. 

In plus, livrare este gratuita in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 700 RON + TVA; pentru restul tarii livrarea se executa prin curier contra cost.