Marta's gift

Proaspăt și delicios

Lucrăm exclusiv cu artizani români iscusiți și de încredere. Produsele noastre au ambalaje personalizate realizate de mână, pentru că știm că fiecare client e unic și merită un pachet pe măsură. Dăruiește cadouri pline de gust, dar și de suflet, alege experiențe gourmet 100% românești!

Produsele Marta’s Gift sunt realizate în laboratoarele proprii ale celor mai înzestrați și mai devotați artizani autohtoni. Astfel, propunem în fiecare pachet rețete proprii și produse atât de proaspete, încât abia apucă să se răcească atunci când ajung la destinatar. În plus, majoritatea produselor sunt ambalate manual în ambalajele proprii Marta’s Gift, drept urmare, aspectul produselor din cadourile noastre e mereu unitar și transmite același mesaj: partenerii speciali merită orice efort, oricât de mare. Promisiunea Marta’s Gift: pachete artizanale unice pe piață, cadouri cu personalitate.

De ce noi

Suntem iubitori de frumos, si nu doar atat: incercam sa aducem frumosul in gesturile marunte care pot sa insenineze chipuri si sa lege relatii mai puternice.

De ce sa ne alegeti?

  • Deoarece produsele noastre ofera UNICITATE cadoului. Dezvoltam propriile retete de produse in asa fel incat ceea ce achizitionati prin Marta’s Gift sa nu se gaseasca in orice hypermarket.
  • Deoarece intotdeauna produsele vor fi PROASPETE, producandu-se cu o zi inainte de livrare.
  • Deoarece punem accent pe CALITATE, fara a folosi in procesul de productie aditivi alimentari sau conservanti. Din acest motiv nu vom putea da un termen de valabilitate indelungat, ceea ce consideram ca este in folosul sanatatii dumneavoastra.
  • Deoarece alaturi de produsele unice, “de casa”, va oferim ambalaje in EXCLUSIVITATE handmade.

Va invitam sa testati produsele si serviciile Marta’s Gift.