Marta's gift

Pachete artizanale pentru iubitorii de handmade, cadouri cu personalitate

Lucrăm exclusiv cu artizani români iscusiți și de încredere. Produsele Marta’s Gift sunt realizate în laboratoare proprii ale celor mai înzestrați și mai devotați cofetari români, fără aditivi și fără coloranți. Astfel, în fiecare pachet, găsești rețete proprii de calitate și produse atât de proaspete, încât abia apucă să se răcească atunci când ajung la destinatar!

În plus, majoritatea produselor sunt ambalate manual în ambalajele proprii Marta’s Gift.  Astfel, aspectul produselor din cadourile noastre e unitar și transmite același mesaj: fiecare client e unic și merită un pachet pe măsură.

Dăruiește cadouri pline de gust, dar și de suflet, alege experiențe gourmet 100% românești!

De ce noi

  • Produsele noastre oferă UNICITATE cadoului. Dezvoltăm propriile rețete de produse, astfel încât ceea ce achizitionați prin Marta’s Gift să nu se regăseasca în oferta niciunui hypermarket.
  • Produsele noastre sunt întotdeauna PROASPETE, producându-se cu o zi înainte de livrare.
  • Punem accent pe CALITATE, eliminând din procesul de producție aditivii alimentari sau conservanții. Drept urmare, produsele noastre au termene de valabilitate reduse, ca garanție a ingredientelor naturale utilizate.
  • Oferim nu doar produse unice, ci și ambalaje unice, PERSONALIZATE DE MÂNĂ special pentru clienții noștri.