Pachete premium pentru cunoscători, cadouri cu stil

În oferta Egoodies, găsești an de an produse rafinate, atent selecționate din oferta celor mai prestigioși producători internaționali. De la produse pentru clienți și parteneri, la produse destinate copiilor sau diferențiate în funcție de gen, calitatea premium pe care o oferim este aceeași.

Prin prezenţa în paginile catalogului nostru a produselor realizate de partenerii nostri exclusivi, Egoodies oferă coșuri cu cadouri unice pe piaţa românească. În plus, pentru o gamă mereu în creștere de produse, Egoodies este unic importator. Astfel, ai o dată în plus garanția că ai parte de un cadou cum nu vei mai găsi în oferta altor furnizori.

Credem că fiecare cadou trebuie să fie unul special, la fel ca legătura ce se creează între cel care dăruiește și cel care primește, de aceea, promisiunea Egoodies este aceea a produselor premium, atât de diverse, încât surprind de fiecare dată, și atât de pline de savoare, încât mergi cu ele la sigur, indiferent de exigențele persoanei care se află la capătul celălalt al gândului frumos.

De ce noi

  • Produse PREMIUM, care vor satisface orice client sau partener, oricât de exigent ar fi acesta: în cataloagele Egoodies, își găsesc loc doar produsele de înaltă calitate ale celor mai apreciați producători la nivel mondial.
  • Produse UNICE, de la parteneri exclusivi Egoodies sau importate special pentru tine chiar de către noi.
  • Produse care SCHIMBĂ LUMEA ÎN BINE. Printre colaboratorii Egoodies, se numără atelierul Decoart, în cadrul căruia lucrează exclusiv tineri cu dizabilităţi.