Daca v-ati decis sa utilizati website-ul www.egoodies.ro, sunteti obligat sa fiti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
Egoodies isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar de a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nici o notificare prealabila.
Pentru a putea folosiacest website in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
In cazul in care nu sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci va rugam sa NU utilizati acest website

Pentru orice detalii sau nelamuriri, puteti sa ne contactati folosind una din metodele prezente pe pagina de Contact.

Obiligatiile clientului la inregistrare
Pentru utilizarea serviciului de inregistrare trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, va trebui sa le actualizati. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nicio notificare prealabila.

Securitatea datelor personale
Datele personale care sunt furnizate de dumneavoastra vor fi folosite doar in modul in care a fost declarat in Politica de Confidentialitate.

Inregistrarea ca membru. Parola
In momentul inregistrarii ca si membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (care va fi adresa dumneavoastra de e-mail) si o parola. Accesul la anumite servicii si informatii din cadrul website-ului este protejat de aceasta parola, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Egoodies nu va va cere niciodata sa va dezvaluiti parola. La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dumneavoastra, este recomandata parasirea acesteia prin butonul de Log Out. In cazul in care suspectati faptul ca o persoana neautorizata utilizeaza contul dumneavoastra, va rugam sa ne comunicati urgent printr-un e-mail. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dumneavoastra. In acest caz, vom sterge toate datele personale si datele de identificare care au fost stocate.

Utilizarea continutului
Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul www.egoodies.ro doar pentru utilizarea personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul www.egoodies.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea www.egoodies.ro:

* Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului www.egoodies.ro.
* Reproducerea sau stocarea continutului www.egoodies.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
* Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.egoodies.ro asupra continutului www.egoodies.ro.
* Cererile de utilizare a continutului www.egoodies.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: info@martasgift.ro

Frauda
Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe website-ul www.egoodies.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.egoodies.ro va fi considerata tentativa de frauda si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.