6 MOTIVE PENTRU CARE CEAIUL ESTE UN CADOU EXCELENT DE SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

6 motive pentru care ceaiul este un cadou excelent de sărbătorile de iarnă

octombrie 17, 2018 Lasă un comentariu

Dacă nu te-ai decis încă ce dorești să le oferi celor dragi sau dacă ești într-o poziție de conducere și vrei să îți surprinzi într-un mod plăcut colaboratorii, clienții sau angajații îți propunem o idee mai inedită dar foarte elegantă pentru acest cadou de Crăciun și anume ceaiul gourmet! Poate te întrebi dacă chiar poți surprinde plăcut prin a oferi o cutiuța sau un săculeț de ceai, de aceea în următoarele rânduri am sumarizat doar 6 de motive din cele zeci găsite pentru care ceaiul este o alegere excelentă pentru cadoul de Crăciun.

#Motivul nr.1: Ceaiul este cea mai consumată băutură de pe glob, a doua după apă! Știați asta? Fiecare persoană pe care o știi este familiară cu această băutură, de la servirea acestuia cu biscuiți sau alături de cei dragi la micul dejun, până la servirea acestuia într-o cafenea într-o zi rece de iarnă la o întâlnire cu prietenii sau de ce nu? la o ședință de afaceri, ceaiul este băutura care ne este cel mai la îndemână peste tot. Un ceai delicios, exotic sau terapeutic va fi extrem de apreciat atât de cei dragi cât și de colaboratorul, clientul sau angajatul tău.

#Motivul nr. 2: Spre deosebire de vin, ceaiul este o băutură care a reușit să treacă orice barieră culturală și este consumată de oricine indiferent de gen, vârstă sau credințe religioase. Într-o eră globalizată, diversitatea credințelor, a preferințelor sau a obiceiurile este una majoră, motiv pentru care un cadou care este general acceptat indiferent de aceste diferențe îți va asigura mereu o reacție pozitivă.

#Motivul nr. 3: Ceaiul este o băutură relaxantă. Beneficiile ceaiului asupra stării de relaxare și chiar asupra sănătății sunt cunoscute peste tot. Numeroase ceaiuri sunt recomandate în vindecarea unor boli, altele sunt folosite în scop terapeutic pentru relaxare. Oferind un ceai reamintești persoanei care primește darul să își aloce un timp aparte pentru a se bucura de un moment cu totul relaxant și de ce nu? benefic pentru sănătate.

#Motivul nr. 4: Foarte puține persoane își alocă timpul sau luxul de a-și căuta sau a servi un ceai bun. Darurile sunt oportunități de a oferi unei persoane produse mai deosebite, lucruri de care aceștia nu au ocazia sau nu își alocă resursele să se bucure zilnic, motiv pentru care mulți dintre noi optăm în a oferi ca daruri produse gourmet, praline mai deosebite sau preparate din rețete unice. Fiind o băutură atât de comună, puține persoane aleg să deguste alte ceaiuri decât cele servite în mod clasic în restaurante cum ar fi cel de mentă, fructe de pădure sau ceaiul verde. Oferirea unui ceai mai deosebit, cu arome mai rar întâlnite sau pe baza unui mix exotic nu doar că îi va surprinde gusturile celui care primește darul, însă îi va oferi în același timp un moment de răsfăț și de relaxare pentru săptămâni la rând.

#Motivul nr. 5: Ceaiul poate fi ambalat într-un mod cu totul elegant. Un săculeț drăguț sau o cutie metalică refolosibilă pot fi două modalități cu care vei ieșii în evidență într-un mod cu totul inedit atunci când oferi un ceai. Accesoriile legate de servirea ceaiului pot fi de asemenea obiecte cu totul elegante pe care le poți oferi alături de săculețul de ceai, impactul fiind unul de mai lungă durată.

#Motivul nr. 6: Ceaiul nu va fi privit niciodată ca un dar exagerat. Cu toate acestea, utilizarea de lungă durată a ceaiului, spre deosebire de cutia de ciocolată consumată atât de repede sau de vinul servit într-o singură seară, îl va face pe cel care primește să-și reamintească cu mulțumire gestul tău de fiecare dată când se va bucura de aroma plăcută.
Marta’s Gift îţi pune la dispoziţie o selecţie de ceaiuri cu cele mai îndrăgite arome. Consultă Catalogul de Crăciun şi descoperă alături de noi bucuria de a dărui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *