Ce cadou poți să-i oferi șefului tău?

Ce cadou poți să-i oferi șefului tău?

octombrie 17, 2018 Lasă un comentariu

Pentru destul de mulți angajați șeful este și un mentor, un exemplu sau o persoană pe care o consideră importantă în domeniul în care profesează. Din acest motiv, alături de colegi, mulți angajați simt nevoia ca cel puțin odată pe an, atunci, când fiecare este răsplătit, să ofere ceva care să exprime aprecierea, și mulțumirea lor față de suportul oferit de către șef, sau supervizor pe parcursul întregului an.

La întrebarea ce poți oferi unui șef sau unui supervizor pe site-ul Quora, respondenți din părți diferite ale lumii subliniază importanța de a oferi un cadou practic dar în același timp special, sau unic. Cu toții știm că oamenii de afaceri sunt în general persoane un puternic simț practic, cu inițiativă, implicați în foarte multe activități, conectați la diferite medii sociale, cu puțin timp liber, pasionați de ceea ce fac și atenți la relațiile importante pentru afacerea lor. Care sunt însă acele cadouri unde elementul practic întâlnește unicitatea?
Pentru că de cele mai multe ori cadoul șefului poate fi achiziționat alături de colegi, valoarea acestui cadou poate fi una mai ridicată și poate permite îmbinarea unui obiect cu simț practic cu unul de tip unicat.

Cadourile practice

Programul șefului ne poate releva câteva din elementele practice care îi pot ajuta activitatea precum: cărțile de dezvoltare personală, cana sau setul de căni de cafea sau de ceai sau binecunoscutele obiecte de birotică.

1. Cărți de dezvoltare personală
Orice manager de succes consideră prioritară dezvoltarea personală. Un exemplu de succes în acest sens este chiar Bill Gates, care acum 3 zile și-a publicat lista de cărți de dezvoltare personală sau din alte categorii parcurse în acest an, dacă ai curiozitatea de a afla lista, o poți găsi chiar aici.
Astfel, un curs de dezvoltare personală cu privire la administrarea afacerii, la cum să îți loializezi clienții sau cum să îți crește notorietatea afacerii sunt mereu bine venite oricărui șef indiferent de afacerea pe care o deține. Dat fiind timpul redus pe care antreprenorii îl au, de multe ori aceștia aprecieză și cursurile motivaționale sau cărțile cu teme referitoare la managementul timpului.

2. Cana sau setul de căni de cafea
Pentru că vânzările sunt inima fiecărei afaceri, iar multe dintre marile contracte se încheie la o ceașcă de cafea, setul de căni de cafea este un accesoriu mai mult decât util în activitatea oricărui șef. Oferirea unui set cu totul elegant, sau inedit îi va aminti acestuia mereu de gestul tău aparte prin care îi apreciez rolul de lider al afacerii pe care o conduce.

3. Accesoriile de birou
De la pixuri, suport de hârtiuțe, până la clasicele agende, obiectele de birotică au fost mereu văzute ca binevenite de către oamenii de afaceri, cu atât mai mult cu cât au nevoie de acestea zilnic. Un stilou sau un pix de calitate îi va transmite șefului tău aprecierea ta pentru simțul practic și pentru felul activ de a fi ca afacerist.

Cadourile unice

Elementul unic sau special este însă reprezentat de acele cadouri care ne duc cu ideea la momentele dedicate exclusiv nouă. Astfel produsele gourmet, accesorile elegante, produsele unicat sunt doar câteva idei prin care putem transmite aprecierea noastră într-un mod cu totul unic.

1. Produse gourmet

Tot mai apreciate preparatele gourmet dețin topul în preferințele multor șefi. Acest fapt poate fi explicat de plăcerea aparte oferită de aceste produse, de la ambalaj, estetica produsului la gust, produsele gourmet au rolul de a răsfăța multiple simțuri aceluia care se bucură de ele. De la ciocolata gourmet, ceaiul gourmet și dulceața rafinată preparată după rețete unice, toate aceste produse sunt extrem de apreciate atât de persoana care le primește cât de cei din jurul lor.

2. Accesorii elegante

Întâlnirile de afaceri, conferințele de networking, întâlnirile cu anumiți clienți, necesită deseori o ținută aparte. De aceea ”uniforma” multor șefi cuprinde costumul și cămașa cu butoni. De asemenea pentru un antreprenor ce apreciază eleganța și pune mereu accentul pe ținuta sa, o pereche de butoni va fi un cadou extrem de apreciat.

3. Obiecte de decorațiuni

Tablouri, obiecte de folclor sunt deseori apreciate de antreprenorii cu o aplecare spre cultură. Dacă observi la șeful tău o înclinație spre a avea mereu obiecte de decorative mai deosebite în spațiul său de lucru, oferirea unui obiect decorativ sau tradițional de valoare va fi mult apreciat.
În concluzie un cadou care îmbină simțul practic cu cel al unicității este un cadou perfect pentru șeful tău. Cu o experiență vastă cu mediul de afaceri, ofertele Marta sGift îmbină cu excelență cele două elemente, poți să te convingi consultând oferta noastră aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *